новогодишње дечије представе
Новогодишње
_

представе и анимације

Сваке године “Студио Мрежа” са великом пажњом, организује новогодишње дечије представе уз пратећи програм поделе новогодишњих пакетића са фотографисањем и Деда Мразом.


Доносимо вам представе које ће дочарати лепоту децембра и истинску срећу коју доносе празници. На вама је да обезбедите новогодишње пакетиће, одаберете представу из нашег репертоара и додатне садржаје ако их желите. Прилагодићемо, се терминима који ви сматрате одговарајућим.

Репертоар
_

Новогодишњих представа

_

Представе се одликују шармантним костимима, комуникацијом са децом, комичним и поучним заплетима, занимљивим текстом.Драматуршки И редитељски концепт представа Омогућава разноврсна Просторно-Сценска прилагођавања. Сви наши глумци су Академски образовани.У цени сваке представе урачунат је и Деда мраз у квалитетном костиму.Након представе следи подела новогодишњих пакетића И фотографисање са Деда Мразом и ликовима из представе по жељи

НОВОГОДИШЊА ПРОСЛАВА У ЛЕДЕНОМ КРАЉЕВСТВУ

Радња представе сместена је у далеко Краљевство Арендел.
Елза и Кристоф спремају велико изненађење за принцезу Ану, Елзину рођену сестру.
Приближава се Нова година и у леденом краљевству, влада чаробна атмосфера празника и веселости. Ледени ветар шапуће приче из из даљина, док се сви спремају за бал. Елза је припремила за Ану пуно поклона и једно велико изненађење. Све би било пекрасно, да је снешко Олаф, мало спретнији и сналажљивији … Низом непредвидих комичних околности, долази до неочекиваног заплета. Ипак на крају приче, користећи и Елзине чаролије све се решава на најбољи начин. Сви добијају поклоне и велико изненађење, долазак Деда Мраза.
Представа је настала према мотивима цртаног филама ,, Фрозен ,,
Ликови У представи: Елза Ана Кристоф, Олаф, Деда Мраз
Време трајања: 40 минута
Продукција: Студио Мрежа

МАША И МЕДА НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ

Радња представе одиграва се дубокој у храстовој шуми. На сцену излази Зли Зека који се представља публици говорећи им како он највише воли када је Нова година, јер тада може свој деци да украде поклоне. Похвали се како то ради сваке године и како га до сада нико није ухватио. Зато му је ове године циљ да украде и самог Деда Мраза…
Представа је настала према мотивима цртаног филама ,, Маша и Меда ,,

Ликови У представи: Маша, Меда, Зека, Деда Мраз
Време трајања представе 45 минута
Продукција Студио Мрежа

ПИНОКИЈЕВА НОВОГОДИШЊА ЖЕЉА

Увек актуелна тематика.
Троје глумаца у представи са седам ликова:
ПИНОКИО – радознали дечак од дрвета
ЂЕПЕТО – скромни столар
ДОБРА ВИЛА – Ђепетова срећна звезда
ЦВРЧАК ЦВРЛЕ – Пинокијева савест
СТРАМБОЛИ – управник циркуса
ЛИСИЦА – паметни преварант
МАЧАК – глупи преварант

Време трајања представе 45 минута
Продукција Студио Мрежа

ТРИ ПРАСЕТА ЧЕКАЈУ ДЕДА МРАЗА

Некада давно у чудесну шуму доселила су се три прасета. Да би се заштитили од злог вука који је живео у близини, одлучили су да саграде три куће и покажу Деда Мразу како су били добри, вредни и паметни током целе године. Знајући да сви вредни заслужују лепу награду на крају године од Деда Мраза. Најстарији и најмудрији brat одлучи да направи кућу од цигала, а друга два брата који нису желели да се много Труде, одлучише да граде, један кућу од дрвета, а други од сламе. Убрзо и са мало труда кућица од сламе је била готова. Али кад наиђе Вук… Ста се даље десило, сазнајте у представи!
Ликови у представи: Три прасета, вук, Деда Мраз
Време трајања: 45 минута
Продукција: Студио Мрежа

Новогодишње дечије позоришне представе за децу
_

Имате питање? Позовите нас на тел : 061 / 61-61-343

_